Talen verbinden - 4 talen bij SKLZ

Volgens de filosofie 'de taal op een natuurlijke manier leren' staat training in 4 talen op het programma van just language ! in het Duits, Frans, Nederlands en Engels.

 

 

Wij bieden in deze 4 talen een flexibel cursusaanbod voor medewerkers of groepen uit ondernemingen en openbare diensten, alsook voor particulieren.

Wij organiseren doelgerichte cursussen die gericht zijn op een bepaalde taal, waardoor u in de beroepspraktijk of in het dagelijkse leven alle communicatieve uitdagingen zal kunnen overmeesteren.

 

Met het Duits, Frans, Nederlands en Engels komt U zowel regionaal als internationaal in elke situatie verder.

 

Duits

Duitsland is op economisch vlak een van de belangrijkste motoren van Europa en eveneens het grootste exportland van België. Na het Russisch is Duits de meest gesproken moedertaal in Europa.

Frans

Over de hele wereld is Frans een van de vaakst geleerde talen. Naast België en Frankrijk kan u zich in Zuid-Europa en in Afrika zonder grote moeilijkheden verstaanbaar maken in het Frans.

Nederlands

Hoewel Nederlands op Europees niveau een kleinere rol speelt, is het een taal die voor West-Europa – en in het bijzonder in de Benelux-landen - van groot belang is.

Engels

Engels is dé zakentaal bij uitstek. Goede kennis van het Engels is vandaag een 'must' in het beroepsleven.